‍Massagetherapie

‍Energetische massage

‍De Energetische Massage is een volledige zachte lichaam-, gezicht-, en hoofdmassage waarbij het de bedoeling is het lichaam en de geest te laten ontspannen door energie toe te voegen of overtollige energie weg te nemen.


‍In de Energetische Massage wordt gewerkt met energiëen om blokkades op te lossen waardoor de levensenergie “Chi” weer in harmonie kan stromen. Door de hollistische benadering, de zachte effleurages waardoor spanningen worden opgeheven en de helende kracht van de handen herstelt deze Energetische Massage harmonie in lichaam en geest. (+/- 60 min).

‍Behandeling van 60’ : € 60  -  Volledige prijslijst

Herbal Earth

De Indonesische Herbal-Earth massage is een zachte vorm van voetreflex met kruidenstempels en werkt zowel stimulerend/activerend als ontspannend.


Er wordt op een gevarieerde manier gewerkt op de voeten en de onderbenen met de daarin voorkomende reflexpunten. (+/- 60 min.)

Behandeling van 60’ : € 55  -  Volledige prijslijst

Herbal Heaven

De Indonesische Herbal-Heaven massage is een zachte vorm van gezicht- en hoofdreflex met kruidenstempels en werkt zowel stimulerend/activerend als ontspannend. 


Er wordt op een gevarieerde manier gewerkt op het gezicht en het hoofd en de daarin voorkomende reflexpunten. (+/- 60 min.)

Behandeling van 60’ : € 55  -  Volledige prijslijst

Oorkaarsenbehandeling

Oor- en lichaamskaarsen werken lichaamzuiverend en harmoniserend. Het werken met deze kaarsen is al bekend vanuit de zeer oude Sjamaanse healingstechnieken, het gebruik op acupunctuurpunten uit de Chinese geneeskunde en in de Ayurvedische geneeswijze uit het Oosten. Telkens worden beide oren behandeld.


De behandeling start met een lymfedrainage, daarna plaatsen we de kaarsen (+/- 60 min.)

Behandeling van 60’ : € 50  -  Volledige prijslijst

Yogimalu massage

De Orang Malu of Yogiman is een uit één stuk hout vervaardigd figuur waarvan het verhaal ontstaan is in Indonesië. In Indonesië wordt de Yogiman aan de linkerzijde van de deur geplaatst. Hij wordt met het gezicht naar de deur gezet zodat men hem gemakkelijk kan aanraken. De yogiman aanraken beschermt, reinigt en brengt geluk. Massages met yogimannetjes schenken een nieuw begin, innerlijke vrede en geluk.


Deze massage werkt op het bevrijden van emoties. Deze massage werkt activerend en duurt +/- 45 min.

Behandeling van 45’ : € 50  -  Volledige prijslijst

Chakra Balancing 7 energiecentra lichaamskaarsen behandeling

Chakra, Sanskriet voor wiel of wervelingen, zijn energie- en bewustzijncentra in het lichaam, het zijn geen fysieke, in het lichaam aan te wijzen centra, maar energieknooppunten van de aura. Ze bevatten ook informatie die in ons energieveld is opgeslagen zoals emotionele en fysieke pijn, trauma’s etc. De zeven chakra’s spelen als controlecentra een belangrijke rol in onze geestelijke en persoonlijke ontwikkeling. Elk van de chakra’s is gelinkt met een van de verschillende zintuigen, één van de zeven endocriene klieren, specifieke delen en specifieke functies in het lichaam. 

Lichaamskaarsen zijn een hulpmiddel om energieblokkades in het lichaam op te heffen en de weg vrij te maken voor het afvoeren van opgehoopte energie en afvalstoffen. Deze behandeling bestaat uit 1 sessie van 3 uur. Tijdens elke behandeling nemen we overtollige energie weg, waardoor je eigen energie weer vrij en evenwichtig kan stromen. Bij de behandeling van elk energiecentrum krijg je een kristal dat de werking van de behandeling ondersteunt.  


Het toepassingsgebied van lichaamskaarsen is breed: Hoofdpijn, migraine (werkt druk verlichtend), nervositeit, stress (werkt relaxerend), ontsteking van neus- en voorhoofdholte (sinussen), beginnende neusverkoudheid en loopneus, heesheid, keelontsteking, slaapproblemen (werkt op de hypofyse), verbetering van de spijsvertering en het spijsverteringsstelsel, constipatie of diarree, concentratie- en leerproblemen, gebrek aan levensvreugde, geestelijke oververmoeidheid of uitputting, verwarring, spraakstoornissen en/of stotteren, tekort aan onvoorwaardelijke liefde, zelfwaardering, zelfvertrouwen, pijn in de onderrug, rugpijnen in het algemeen, menstruatieproblemen, seksuele problemen zoals o.a. frigiditeit en impotentie, spataders, baarmoeder of prostaatklachten, blaas en/of nierproblemen, wisselende bloeddruk, harmoniseren van zenuw- en immuniteitsstelsel, astma en andere luchtwegenproblemen, verbetering van de intuïtie, schildklierproblemen, reinigen van het energetisch veld en harmoniseren van de energiecentra.

Behandeling van 180’ : € 190  -  Volledige prijslijst

Energetische voetmassage

De Energetische voetmassage is een ontspannende en verkwikkende massage met bloesemoliën. 


Deze massage duurt +/- 60 min.

Behandeling van 60’ : € 50  -  Volledige prijslijst

MAAK AFSPRAAK

Platte-Vijversstraat 5

B-3500 Hasselt

+32 (0) 473 863 756

Stuur een mail

Cookies & Privacy  //  Website by magix.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK