Edelsteentherapie

Door massages met edelstenen kunnen klachten en/of ziektes aanzienlijk verminderen en/of verbeteren. De therapeutische werking van edelstenen berust op de energietrillingen die deze stenen overdragen uit de natuur. Edelstenen hebben de eigenschap om energie af te geven, energie op te nemen en energie te geleiden. Hierdoor hebben ze een bijzondere werking op het lichaam en de geest. Tevens versterken en/of reinigen ze het energieveld.

Roze Kwarts massage

Rozekwarts is een goede massagesteen om de energiecentra te openen en te zuiveren. Rozekwarts zorgt voor innerlijke heling, troost en eigenliefde. Bevrijdt van verdriet en onverwerkte emoties. Wekt zelfvertrouwen, eigenwaarde en verwijdert negatieve energie. Bevordert een opwaartse en neerwaartse doorstroming die de energiecentra van het lichaam in balans brengt. 

Behandeling van 60’ : € 65  -  Volledige prijslijst

Jadesteen massage

Jade is door zijn hoge trillingsfrequentie een krachtige helingsteen met een veelzijdige werking. Jadestenen hebben een breed toepassingsgebied, de algemene en helende werking van deze edelsteen is vooral bescherming en reiniging. Jade stimuleert en ondersteunt de nier- en blaasfunctie, ondersteunt de lever en pancreas, helpt bij spierstijfheid, spierpijnen, verzacht reumatische pijnen, werkt ontstekingsremmend, herstelt de huid, etc. 

Behandeling van 60’ : € 65  -  Volledige prijslijst

MAAK AFSPRAAK

Platte-Vijversstraat 5

B-3500 Hasselt

+32 (0) 473 863 756

Stuur een mail

Cookies & Privacy  //  Website by magix.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK